Сирне печиво з фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне сирне печиво з шматочками фруктів. Для начинки можна використовувати консервовані персики, яблука, груші або ананас. Сир ідеально поєднується з фруктами і випічка виходить смачна.
Для печива вибираємо добре віджатий сир. Кількість борошна коригуємо в процесі. Якщо сир жирний, як в моєму варіанті, додаємо мінімум масла, якщо знежирений, потрібно додати 50 грам вершкового масла.
- Сир - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 1 Склянка
- Сода - 1 щіпка
- Вершкове масло - 20 грам
- Персики - 150 грам (консервовані)
Підготуємо інгредієнти.
Яйце збиваємо з цукром і дрібкою солі.
Додаємо м'яке вершкове масло.
Насипаємо сир, все перемішуємо.
Додаємо щіпку соди і порціями насипаємо борошно. Замішуємо тісто.
Готове тісто розгортаємо товщиною 3-4 мм. Розрізаємо пласт тесту на квадрати.
На кожен квадрат кладемо по шматочку консервованого персика.
Куточки тесту з'єднуємо і притискаємо. Печиво викладаємо на деко покритий пекарської папером. Випікаємо в духовці при температурі 180-190 градусів близько 12-15 хвилин.
Сирне печиво з фруктами готове. За бажанням можна посипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!