Сирне тісто для пиріжків в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ви зараз прочитаєте про те, як приготувати сирне тісто для пиріжків в духовці. Це моє улюблене тісто. Воно дуже повітряне і ніжне. Підійде для багатьох солодких начинок.
Спробуйте обов'язково зробити тісто на мою рецептом. Раніше у мене не дуже вдало виходили пиріжки з-за того, що я їх смажила. Але коли я почала їх запікати, та ще на дуже вдалою основі, то все змінилося. Вони перестали бути кам'яними і плоскими. Сир знову став рятівником на моїй кухні.
- Сир - 250 грам
- Борошно - 350 грам
- Рослинна олія - 80 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
У мисці розітріть сир з яйцями, цукром і сіллю.
Влийте рослинне масло в сирну масу. Збийте до єдиної консистенції.
Далі змішайте масу з борошном і розпушувачем. Замісити круте тісто.
Скачайте тісто в кулю і залиште його в теплому місці на півгодини. А потім починайте робити пиріжки.