Сирне тісто для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Людство придумало так багато видів тесту, що я точно не зможу і всіх пригадати за один раз. Для кожної випічки знаходиться своє тісто. Та й кожна людина в підсумку знайде улюблені поєднання.
Якщо ви шукаєте приємне тісто в роботі, то я вам розповім, як приготувати сирне тісто для пиріжків. Воно дуже ніжне, еластичне і добре піднімається при смаженні або випічці. Використовуйте більше цукру, якщо хочете зробити пампушки з маком. Для мене таке тісто стало приємним відкриттям.
- Сир - 200 грам
- Маргарин - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 3 склянки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 1 щіпка
Розм'якшіть маргарин при кімнатній температурі. Занурте його в блендер з яйцями, сиром, цукром і сіллю. Зробіть однорідну масу.
Просійте борошно в масу, також додайте соду.
Замісити еластичне тісто, приберіть його на півгодини в холодильник в закритому контейнері, а після приступайте до готування пиріжків.