Рецепт Сир плавлений фото

Сир плавлений
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Сир , Яйця , Молоко
Дієтичне харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Солоне
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 3 г. 0 хв.

За допомогою цього рецепта ви зможете приготувати дивовижний плавлений сир за дуже короткий час! Більш того, ви можете додати ваші улюблені інгредієнти: зелень або рубані горіхи для смаку.

Опис приготування:

Вельми давно я дізналася, як приготувати сир плавлений, і сьогодні поспішаю поділитися з вами цим рецептом. Плавлений сир є відмінним доповненням до різного роду страв, особливо до закусок. Головний плюс цього рецепту в тому, що ви можете додати не тільки кріп для більш яскравого смаку, але і рубані горіхи або дрібно нарізані овочі, вийде дуже смачно. Обов'язково візьміть домашній сир, так як сир з нього виходить найсмачнішим.

  • Сир - 250 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Кріп сушений - 1 Чайна ложка
сир плавлений - фото крок 1
1. Для початку сир змішайте з яйцем, сіллю і збийте блендером до однорідної консистенції. Додайте вершкове масло кімнатної температури, молоко і добре збийте.
сир плавлений - фото крок 2
2. Отриману масу поставте на водяну баню і плавьте протягом 15-20 хвилин, постійно помішуючи. Через 5 хвилин приготування маса стане рідкою. Через 10 хвилин приготування додайте соду, маса злегка збільшиться в об'ємі.
сир плавлений - фото крок 3
3. Додайте сушений кріп і добре перемішайте. Коли маса розплавиться і придбає консистенцію згущеного молока, зніміть її з вогню і остудіть до кімнатної температури.
сир плавлений - фото крок 4
4. Остигнула масу перекладіть в контейнер, накрийте його кришкою і відправте в холодильник на 2 годину, щоб сир повністю застиг. Смачного!

Схожі рецепти