Рецепт Сир плавлений фото

Сир плавлений
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Сир, Яйця, Молоко
Дієтичне харчування
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Солоне

За допомогою цього рецепта ви зможете приготувати дивовижний плавлений сир за дуже короткий час! Більш того, ви можете додати ваші улюблені інгредієнти: зелень або рубані горіхи для смаку.

Вельми давно я дізналася, як приготувати сир плавлений, і сьогодні поспішаю поділитися з вами цим рецептом. Плавлений сир є відмінним доповненням до різного роду страв, особливо до закусок. Головний плюс цього рецепту в тому, що ви можете додати не тільки кріп для більш яскравого смаку, але і рубані горіхи або дрібно нарізані овочі, вийде дуже смачно. Обов'язково візьміть домашній сир, так як сир з нього виходить найсмачнішим.

  • Сир - 250 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Кріп сушений - 1 Чайна ложка
сир плавлений - фото крок 1
1. Для початку сир змішайте з яйцем, сіллю і збийте блендером до однорідної консистенції. Додайте вершкове масло кімнатної температури, молоко і добре збийте.
сир плавлений - фото крок 2
2. Отриману масу поставте на водяну баню і плавьте протягом 15-20 хвилин, постійно помішуючи. Через 5 хвилин приготування маса стане рідкою. Через 10 хвилин приготування додайте соду, маса злегка збільшиться в об'ємі.
сир плавлений - фото крок 3
3. Додайте сушений кріп і добре перемішайте. Коли маса розплавиться і придбає консистенцію згущеного молока, зніміть її з вогню і остудіть до кімнатної температури.
сир плавлений - фото крок 4
4. Остигнула масу перекладіть в контейнер, накрийте його кришкою і відправте в холодильник на 2 годину, щоб сир повністю застиг. Смачного!

Схожі рецепти