Плавлений сир з сиру
(покроковий рецепт з фото)
Любіть плавлений сир? Чому б не приготувати цей чудовий сир в домашніх умовах! Сир готується на основі сиру, а для більш пікантного смаку в сир додається бекон. Дуже рекомендую!
Приготуємо плавлений сир з сиру в домашніх умовах. Сир готується на основі сиру, вершкового масла, яйця і соди. Змішуємо інгредієнти до однорідності і ставимо на плиту, щоб маса розплавилася. Як доповнення я додаю в готовий сир бекон - це надає особливої пікантності і ситності продукту. Хай щастить!
- Сир - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Бекон - 50 грам
- Сіль - За смаком
Розминаємо сир руками, додаємо яйце і соду, перемішуємо. Також додаємо розм'якшене вершкове масло. За допомогою погружного блендера перемішуємо все до однорідності. Бекон подрібнюємо.
Ставимо масу на повільний вогонь. Розплавляємо сирну масу 15-17 хвилин, поки всі грудочки не пропадуть. Солимо до смаку. У готовий сир додаємо подрібнений бекон. Остиглий сир готовий до вживання!
Смачного!