Рецепт Плавлений сир з сиру фото

Плавлений сир з сиру
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Любіть плавлений сир? Чому б не приготувати цей чудовий сир в домашніх умовах! Сир готується на основі сиру, а для більш пікантного смаку в сир додається бекон. Дуже рекомендую!

Опис приготування:

Приготуємо плавлений сир з сиру в домашніх умовах. Сир готується на основі сиру, вершкового масла, яйця і соди. Змішуємо інгредієнти до однорідності і ставимо на плиту, щоб маса розплавилася. Як доповнення я додаю в готовий сир бекон - це надає особливої ​​пікантності і ситності продукту. Хай щастить!

  • Сир - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Бекон - 50 грам
  • Сіль - За смаком
плавлений сир з сиру - фото крок 1
Розминаємо сир руками, додаємо яйце і соду, перемішуємо. Також додаємо розм'якшене вершкове масло. За допомогою погружного блендера перемішуємо все до однорідності. Бекон подрібнюємо.
плавлений сир з сиру - фото крок 2
Ставимо масу на повільний вогонь. Розплавляємо сирну масу 15-17 хвилин, поки всі грудочки не пропадуть. Солимо до смаку. У готовий сир додаємо подрібнений бекон. Остиглий сир готовий до вживання!
плавлений сир з сиру - фото крок 3
Смачного!

Схожі рецепти