Рецепт Плавлений сир фото

Плавлений сир
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Сир , Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви шанувальник здорової і натуральної їжі, то цей рецепт вам сподобається. Сьогодні я розповім, як приготувати плавлений сир в домашніх умовах. Спробуйте, не пошкодуєте!

Опис приготування:

Такий сир готується легко і просто. Його смак вражає своєю ніжністю, головне слідувати покрокової інструкції. У самому кінці в сирну масу можна додати дрібно нарізану шинку, свіжу зелень або в'ялені помідори, наприклад.

  • Молоко - 1 літр
  • Сир - 1 кілограм
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сода харчова - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Яйця - 1 штука
плавлений сир - фото крок 1
У каструлі нагрійте молоко до гарячого стану, але не кип'ятіть. Потім викладіть в нього сир і постійно помішуючи, дайте масі згорнутися.
плавлений сир - фото крок 2
Перекладіть сир в марлю і дайте стекти зайвої рідини.
плавлений сир - фото крок 3
У сотейнику розтопіть вершкове масло, додайте соду і сіль.
плавлений сир - фото крок 4
Перекладіть сир в каструлю, додайте олію, дайте покипіти масі протягом 10 хвилин.
плавлений сир - фото крок 5
Потім зніміть каструлю з вогню, додайте в масу збите яйце і перемішайте. Перелийте в форму і поставте в холод до застигання. Смачного!

Схожі рецепти