Плавлений сир в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
У вас є унікальна можливість приготувати плавлений сир в домашніх умовах. Ніжний, ароматний домашній сир стане прекрасною закускою на сніданок, полуденок або вечерю. Спробуйте приготувати!
Перед вами - простий рецепт приготування плавленого сиру в домашніх умовах. Перекручений в м'ясорубці сир змішуємо з яйцями, содою і маслом. Варимо на повільному вогні до повного розплавлення. Потім регулюємо смак сіллю і приправами. Перед подачею на стіл поміщаємо сир в холодильник для застигання. Хай щастить!
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир - 400 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Приправи - За смаком
Пропустіть сир через м'ясорубку.
Додайте яйця і соду, ретельно перемішайте.
Додайте розм'якшене вершкове масло.
Перемішайте і поставте масу на повільний вогонь, варіть поки не розплавиться сир. Потім додаємо сіль і приправи за смаком. Можна додати зелень.
Переливаємо остигнула масу в судочек і кладемо в холодильник до повного застигання. Смачного!