Рецепт Плавлений сир в домашніх умовах фото

Плавлений сир в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Сир , Яйця
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На полуденок , На сніданок
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

У вас є унікальна можливість приготувати плавлений сир в домашніх умовах. Ніжний, ароматний домашній сир стане прекрасною закускою на сніданок, полуденок або вечерю. Спробуйте приготувати!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування плавленого сиру в домашніх умовах. Перекручений в м'ясорубці сир змішуємо з яйцями, содою і маслом. Варимо на повільному вогні до повного розплавлення. Потім регулюємо смак сіллю і приправами. Перед подачею на стіл поміщаємо сир в холодильник для застигання. Хай щастить!

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сир - 400 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Приправи - За смаком
плавлений сир в домашніх умовах - фото крок 1
Пропустіть сир через м'ясорубку.
плавлений сир в домашніх умовах - фото крок 2
Додайте яйця і соду, ретельно перемішайте.
плавлений сир в домашніх умовах - фото крок 3
Додайте розм'якшене вершкове масло.
плавлений сир в домашніх умовах - фото крок 4
Перемішайте і поставте масу на повільний вогонь, варіть поки не розплавиться сир. Потім додаємо сіль і приправи за смаком. Можна додати зелень.
плавлений сир в домашніх умовах - фото крок 5
Переливаємо остигнула масу в судочек і кладемо в холодильник до повного застигання. Смачного!

Схожі рецепти