Рецепт Шоколадний плавлений сир фото

Шоколадний плавлений сир
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Сир, Шоколад, Молоко, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Заготовки, Десерти

Ця страва має м'яку консистенцію, яку легко намазати на скибочки батона або печиво і подати з гарячим какао, чаєм, кава. Спробуйте класний десерт, як приготувати шоколадний плавлений сир.

Сир краще взяти домашній, він жирніший і не такий сухий. За бажанням можна додати столову ложку какао. Не хвилюйтесь, якщо вам здасться, що маса занадто рідка, вона загусне в холодильнику.

Відмінна ідея для сніданку і перекусу.

  • Сир - 400-500 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Молоко - 75 мілілітрів
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Шоколад - 100 грам
шоколадний плавлений сир - фото крок 1
1. З'єднайте сир, молоко і неповну чайну ложку соди. Занурювальним блендером збийте масу до кремоподібного стану.
шоколадний плавлений сир - фото крок 2
2. Додайте в сирну масу вершкове масло і поставте на водяну баню, постійно помішуючи.
шоколадний плавлений сир - фото крок 3
3. Коли маса прогріється, додайте в неї цукор і шоколад. Як тільки вони розчиняться, приберіть каструлю з вогню.
шоколадний плавлений сир - фото крок 4
4. Перелийте шоколадну пасту в банку і остудіть при кімнатній температурі. Потім поставте в холодильник.
шоколадний плавлений сир - фото крок 5
5. Ось такий десерт повинен вийти. Смачного!

Схожі рецепти