Шоколадний плавлений сир
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва має м'яку консистенцію, яку легко намазати на скибочки батона або печиво і подати з гарячим какао, чаєм, кава. Спробуйте класний десерт, як приготувати шоколадний плавлений сир.
Сир краще взяти домашній, він жирніший і не такий сухий. За бажанням можна додати столову ложку какао. Не хвилюйтесь, якщо вам здасться, що маса занадто рідка, вона загусне в холодильнику.
Відмінна ідея для сніданку і перекусу.
- Сир - 400-500 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Молоко - 75 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Шоколад - 100 грам
1. З'єднайте сир, молоко і неповну чайну ложку соди. Занурювальним блендером збийте масу до кремоподібного стану.
2. Додайте в сирну масу вершкове масло і поставте на водяну баню, постійно помішуючи.
3. Коли маса прогріється, додайте в неї цукор і шоколад. Як тільки вони розчиняться, приберіть каструлю з вогню.
4. Перелийте шоколадну пасту в банку і остудіть при кімнатній температурі. Потім поставте в холодильник.
5. Ось такий десерт повинен вийти. Смачного!