Рецепт Шоколадний плавлений сир фото

Шоколадний плавлений сир
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Сир , Шоколад , Молоко , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Заготовки , Десерти , Крем
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ця страва має м'яку консистенцію, яку легко намазати на скибочки батона або печиво і подати з гарячим какао, чаєм, кава. Спробуйте класний десерт, як приготувати шоколадний плавлений сир.

Опис приготування:

Сир краще взяти домашній, він жирніший і не такий сухий. За бажанням можна додати столову ложку какао. Не хвилюйтесь, якщо вам здасться, що маса занадто рідка, вона загусне в холодильнику.

Відмінна ідея для сніданку і перекусу.

  • Сир - 400-500 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Молоко - 75 мілілітрів
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Шоколад - 100 грам
шоколадний плавлений сир - фото крок 1
1. З'єднайте сир, молоко і неповну чайну ложку соди. Занурювальним блендером збийте масу до кремоподібного стану.
шоколадний плавлений сир - фото крок 2
2. Додайте в сирну масу вершкове масло і поставте на водяну баню, постійно помішуючи.
шоколадний плавлений сир - фото крок 3
3. Коли маса прогріється, додайте в неї цукор і шоколад. Як тільки вони розчиняться, приберіть каструлю з вогню.
шоколадний плавлений сир - фото крок 4
4. Перелийте шоколадну пасту в банку і остудіть при кімнатній температурі. Потім поставте в холодильник.
шоколадний плавлений сир - фото крок 5
5. Ось такий десерт повинен вийти. Смачного!

Схожі рецепти