Сільський торт
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям простий домашньої випічки обов'язково рекомендую спробувати спекти сільський торт. Ніжний шоколадний корж, прошарок з улюбленого джему і неймовірний крем. Рекомендую!
Основою торта при бажанні можна зробити не тільки шоколадний, але і світлий бісквіт. Джем або варення вибирайте те, що більше до душі. Помадка на основі сиру стане чудовим смаковим акцентом. Такий тортик обов'язково сподобається дорослим і діткам.
- Цукор - 2 склянки
- Борошно - 2.5 склянки
- Какао - 1/2 склянки
- Сода - 1.5 чайних ложки
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
- Рослинна олія - 1/3 склянки
- Джем - 1-1.5 склянки (або варення)
- Сир - 100 грам (крем)
- Вершкове масло - 25 грам (крем)
- Цукор - 40 грам (крем)
- Какао - 2 Ст. Ложки (крем)
- Молоко - 2 Ст. Ложки (крем)
Насамперед включіть її і залиште розігріватися до 180 градусів. Доведіть воду до кипіння. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Яйця з'єднайте з цукром і збийте.
З'єднайте окремо просіяне борошно, соду і какао. Перемішайте віночком.
У збиті яйця влийте молоко і рослинне масло.
У два-три прийоми введіть сухі інгредієнти, перемішуючи до однорідності.
Влийте в тісто склянку окропу, ще раз перемішайте.
Деко застеліть пергаментом і вилийте тісто. Надішліть в духовку і випікайте хвилин 40 до готовності.
Для приготування крему з'єднайте розтоплене вершкове масло з молоком, цукром і какао.
Додайте сир. Якщо не любите крупинки, можна його протерти через сито.
Готовий корж остудіть і розріжте на 3-4 частини.
Перемажьте коржі улюбленим варенням.
Зібраний тортик обмажте кремом.
І 2-3 години приберіть в холодильник.
Сільський торт - це просто і по-домашньому смачно. Приємного чаювання!