Сільський салат
(покроковий рецепт з фото)
Сільський салат відрізняється простотою приготування, багатьма інгредієнтами і виходить дуже ситним. Таким салатом можна запросто нагодувати велику компанію друзів або ж всю сім'ю.
Сільські салати носять таку назву, тому що їх ще здавна готували господині для своїх сімей. Завдяки поєднанню двох масел, блюдо виходить дуже ароматним. Пікантність йому надають мариновані грибочки і огірочки. Щоб дізнатися, як приготувати сільський салат, прочитайте цей рецепт.
- Картопля - 3 штуки
- Огірки солені - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Гриби мариновані - 100 грам
- Печериці свіжі - 100 грам
- Зелень - 1 пучок
- Маслини - 10 штук
- Гірчичне масло - 2 Ст. Ложки
- Часникова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Заздалегідь підготуйте всі інгредієнти для салату. Вимийте картопля, зелень, печериці. З оливок і огірків злийте рідину. Цибулю очистіть.
Відваріть картоплю в мундирах, остудіть його, очистіть і наріжте великими кубиками. Шматочками наріжте шампіньйони, солоні огірки. Лук наріжте пластинками, подрібніть зелень за допомогою гострого ножа.
Підготовлені печериці обсмажте. Для цього в сковороді розігрійте часникове масло і пасеруйте на ньому гриби до повної готовності.
Викладіть все заздалегідь підготовлені інгредієнти в миску. Заправте їх гірчичним маслом, сіль і poperčite. Ретельно все перемішайте і подавайте салат в теплому або холодному вигляді.