Рецепт Салат «сільський» фото

Салат «сільський»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби, Печериці, Крабові палички
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Салати, По-селянськи

Простий, ситний і неймовірно смачний - цей салатик обов'язково вам сподобається! Приготуйте його для вечері в сімейному колі або на святковий стіл, повірте, він не застосовується знайде своїх шанувальників!

У нашій родині всі дуже люблять салатики, в які додають грибочки, тому у мене є безліч рецептів таких салатів, і сьогодні я поділюся одним з них з вами і розповім, як приготувати салат "сільський" . Я не знаю, звідки у нього з'явилася така назва, але лише можу припустити, що справа тут в тому, що він зроблений з дуже простих інгредієнтів, але при цьому він дуже ситний і смачний. Загалом, цей салат відмінний зразок справжньої домашньої кухні! але, незважаючи на всю простоту приготування, такий салат можна сміливо ставити на стіл, якщо у вас намічається свято. Я думаю, що гості оцінять його смак гідно! Ну а щоб вам було легше впоратися з приготуванням, я пропоную вам докладний рецепт салату "сільського" з фото.

  • Квасоля червона консервована - 250 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Печериці - 500 грам
  • Огірок маринований - 3 штуки
  • Зелень свіжа - 30 грам
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
салат
Для початку чистимо моркву і ріпчасту цибулю. Потім морква трьом на крупній тертці, а цибулю нарізаємо невеликими кубиками. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому цибулю і моркву.
салат
Поки овочі смажаться, нарізаємо мариновані огірки соломкою.
салат
І подрібнюємо свіжу зелень.
салат
Печериці гарненько промиваємо під холодною водою і нарізаємо пластинками. Потім так само обсмажуємо їх на сковороді з додаванням олії.
салат
Тепер викладаємо обсмажену цибулю, морква, гриби, нарізані огірки і зелень в глибоку миску, додаємо квасоля і майонез, солимо і перемішуємо. Салат готовий! Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти