Сік вишневий
(покроковий рецепт з фото)
Натуральні домашні соки - це завжди смачно і зовсім нескладно при наявності соковарки. У сезон свіжих ягід і фруктів дуже рекомендую зайнятися заготовками. Один простий варіант хочу показати вам.
Хочу запропонувати вам на замітку чудовий варіант, як приготувати сік вишневий. Це не тільки проста ідея заготовки ягоди. Завдяки техніці весь процес вимагає мінімум зусиль від вас. Такий сік можна зробити і відразу пити або ж закатати в баночки на зиму, наприклад. Спробуйте, натуральний сік - смакота!
- Вишня - 5 кілограм
1. Вишню вимийте добре і обсушити. Видаляти хвостики або кісточки не потрібно, досить прибрати зіпсовані ягідки і листочки.
2. У нижній контейнер соковарки налийте воду до максимуму, встановіть зверху контейнер для ягід і заповніть його вишнею.
3. Поставте на вогонь - і все, процес буде йти без вашого втручання.
4. Ось такий натуральний сік вишневий в домашніх умовах виходить. Приблизно годинку буде потрібно, щоб перша порція соку, а це близько двох літрів, була готова.