Штрудель з бананом
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ділюся з вами рецептом швидкого штруделя з незвичайною начинкою - яблуком, бананом і корицею. Класичне поєднання яблука і кориці я вирішила розбавити бананом, і вийшло ще смачніше!
Рецепт, як приготувати штрудель з бананом, не складніше приготування звичайного штруделя, але будьте впевнені, приготувавши його раз, ви будете готувати штрудель тільки з бананом. Виходить дуже ніжно, соковитий, запашний. Начинка дуже смачна! Це ідеальний швидкий десерт до чаю, яким не соромно пригостити гостей. Обов'язково приготуйте!
- Тісто листкове - 250 грам
- Яблуко - 1 штука (кисло-солодке)
- Банан - 1 штука
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1/2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Яблуко очистіть, видаліть серцевину. Наріжте дрібними кубиками. Мені подобається, коли нарізано дуже дрібно.
Дуже дрібно поріжте банан на кубики.
Цукор і корицю додайте за смаком. На кориці економити не раджу, а ось від цукру можна і зовсім відязикатися.
Перемішайте підготовлену начинку.
Пласт листкового тіста розкачати як можна тонше.
Викладіть начинку на тісто рівним шаром. По краях залиште приблизно по 2 см., щоб потім можна було защипнути тісто.
Загорніть тісто з начинкою в рулет, зверху зробіть кілька надрізів. Змастіть рулет збитим яйцем.
Запікайте штрудель в духовці при температурі 180 градусів приблизно 30-35 хвилин.
Готовий штрудель присипте цукровою пудрою. Ось таким він вийшов в розрізі. Приємного чаювання!