Штрудель з апельсинами
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні пропоную приготувати апельсиновий штрудель. Це смачне і солодкі ласощі відмінно підійде для чаювання. Штрудель виходить соковитим і ароматним. Готується він просто і швидко!
Докладніше, як приготувати штрудель з апельсинами, я розповім нижче. Замість родзинок можна взяти в'ялену вишню або журавлину. Якщо любите, то додайте в начинку корицю і трохи мускатного горіха.
- Апельсин - 2 штуки
- Тісто листкове - 250 грам (бездрожжевое)
- Ізюм - 3-50 грам
- Грецькі горіхи - 30-50 грам
- Крохмаль - 2-3 Ст. Ложок
- Цукор - 2-4 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
Для початку підготуйте начинку. Апельсини очистіть від шкірки. Наріжте на дрібні шматочки.
Додайте крохмаль і цукор. Перемішайте, щоб крохмаль ввібрав в себе весь сік.
Слідом додайте рубані волоські горіхи і родзинки.
Викладіть размороженное листкове тісто. Розкачайте його в тонкий пласт прямокутної форми.
Викладіть начинку з одного краю.
Поверніть рулет, щоб начинка була повністю закрита. Зверху зробіть поперечні надрізи, зверху рулет можна присипати ванільним цукром. Випікайте 30-40 хвилин в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці.
Штрудель з апельсинами готовий, приємного вам апетиту!