Млинці з апельсинами
(покроковий рецепт з фото)
Навіть прості млинці можуть стати вишуканим десертом з ніжним сиром і солодкими апельсинами. Для вас спеціально цей рецепт млинчиків з апельсинами!
На цей раз вирішила зробити не просто тісто для млинців, але додати в нього йогурт. Так у нас вийдуть більш щільні, але ніжні за текстурою млинці. Для приготування млинців з апельсинами для начинки нам також знадобиться ніжний сир Рікотта, одна упаковка. Його можна замінити на легкий сир. В принципі, нічого складного. Дивимося рецепт покроковий.
- Rikotta - 250 грам (будь-який інший сир)
- Борошно - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам
- Йогурт - 200 грам
- Молоко - 150 грам
- Апельсини - 2 штуки
- Цукор - 150 грам
Замісити тісто на млинці. Можна додати подрібнені горіхи, якщо є.
Смажимо млинці як завжди. Даємо охолонути.
Змащуємо рикоттой.
Звертаємо рулетом кожен млинець. Можна відправити в холодильник, поки будемо апельсини робити.
Апельсини ріжемо кружечками. Цукор розчиняємо у воді. Варимо в ньому апельсини, поки шкірка не стане м'якою.
Зливаємо сироп з апельсин, отставляем, ми ще будемо го використовувати.
Апельсини обсмажуємо на сковороді в розігрітому цукрі і масло вершкове. Кілька хвилин, поки не набудуть характерний карамельний відтінок.
Дістаємо млинці з холодильника, ріжемо на шматочки.
Готові млинці з апельсинами перед подачею поливаємо апельсиновим сиропом, викладаємо зверху апельсини. Смачного!
Готові млинці з апельсинами перед подачею поливаємо апельсиновим сиропом, викладаємо зверху апельсини. Смачного!