Бісквіт з апельсинами
(покроковий рецепт з фото)
Пишний пиріг або бісквіт з апельсинами - традиційний рецепт сицилійської кухні, готується легко і швидко. Давайте подивимося, як приготувати бісквіт з апельсинами, дуже м'який та ніжний.
Шматочок такого бісквіта - прекрасне частування до кави або чаю. Гарячий бісквіт можна покрити апельсинової глазур'ю. Рецепт додається.
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Цукор - 150 грам
- Вершкове масло (або соняшникова) - 150 грам
- Апельсини - 2 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Розпушувач - 10 грам
1
Апельсини вимийте, обсушити паперовим рушником і наріжте на шматочки прямо з шкіркою, кісточки видаліть.
2
Покладіть нарізані апельсини в чашу блендера і обробіть до утворення густої, однорідної маси.
3
Додайте інші інгредієнти і збийте все разом до м'якого, пишного тесту.
4
Форму для випічки викладіть пергаментним папером, вилийте тісто і випікайте 40-45 хвилин при температурі 160 градусів.
5
За бажанням приготуйте глазур з 100 г цукрової пудри і невеликої кількості апельсинового соку. Глазур збийте і щедро покрийте готовий бісквіт. Смачного!