Рецепт Бісквіт з апельсинами фото

Бісквіт з апельсинами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Фрукти, Апельсин
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На сніданок
Випічка, Кекси, Глазур, Бісквіт

Пишний пиріг або бісквіт з апельсинами - традиційний рецепт сицилійської кухні, готується легко і швидко. Давайте подивимося, як приготувати бісквіт з апельсинами, дуже м'який та ніжний.

Шматочок такого бісквіта - прекрасне частування до кави або чаю. Гарячий бісквіт можна покрити апельсинової глазур'ю. Рецепт додається.

  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Вершкове масло (або соняшникова) - 150 грам
  • Апельсини - 2 штуки
  • Яйця - 3 штуки
  • Розпушувач - 10 грам
1
Апельсини вимийте, обсушити паперовим рушником і наріжте на шматочки прямо з шкіркою, кісточки видаліть.
2
Покладіть нарізані апельсини в чашу блендера і обробіть до утворення густої, однорідної маси.
3
Додайте інші інгредієнти і збийте все разом до м'якого, пишного тесту.
4
Форму для випічки викладіть пергаментним папером, вилийте тісто і випікайте 40-45 хвилин при температурі 160 градусів.
5
За бажанням приготуйте глазур з 100 г цукрової пудри і невеликої кількості апельсинового соку. Глазур збийте і щедро покрийте готовий бісквіт. Смачного!

Схожі рецепти