Шоколадний пиріг з вершковим кремом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смачного шоколадного пирога.
Насичений соковитий пиріг з ніжним вершково-ванільним кремом - чудове ласощі для ласунів.
- Шоколадне тісто - 400 грам
- Шоколадний пудинг, пачка - 1 штука
- Крем - 1 Склянка
- Яйця - 4 штуки
- Цукрова пудра - 4 склянки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
1. Розігріти духовку до 175 градусів. Щоб приготувати тісто для пирога, в дуже великій мисці змішати шоколадне тісто, шоколадний пудинг, сметану, рослинна олія, збиті яйця, молоко і ванільний цукор. Тісто має вийти густим.
2. Перемішати тісто з шоколадними чіпсами.
3. Викласти тісто в 2 форми для пирога. Щоб вирахувати час приготування, до часу, вказаною в інструкції на упаковці шоколадного тесту додайте ще 10 хвилин.
4. Готовність пирога перевірте зубочисткою. Якщо він ще не готовий, залиште його пекти далі і перевіряйте готовність кожні 5 хвилин. Зазвичай приготування пирога займає близько 45 хвилин.
5. Щоб приготувати вершковий крем, збити в мисці рослинний жир міксером. Додати цукрову пудру і продовжувати збивати. Додати сіль, ванілін і збиті вершки. Збивати на маленькій швидкості до отримання однорідної консистенції. Потім збити на високій швидкості до легкості.
6. Готовому пирогу дати охолонути. Потім змастити вершковим кремом один корж і верхівку другого, акуратно викласти другий поверх змащеного кремом першого коржа. Охолодити трохи, нарізати на шматки і подавати.