Рецепт Фруктовий торт з вершковим кремом і желе фото

Фруктовий торт з вершковим кремом і желе
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Фрукти
Страви без випічки
Для дітей , На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 8-12
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Ніжний і дуже смачний торт!

Опис приготування:

Для приготування тіста необхідно масло змішати з половиною цукру, потім додати яйця і все добре перемішати. Далі додати борошно і розпушувач. Тісто викласти в форму, змащену маслом або застелену папером для випічки. Випекти - 180 градусів, 20 хвилин.

Для приготування крему потрібно збити вершки і цукор, потім додати сир і перемішати. Кремом змастити корж і прибрати все в холодильник на годину. Далі викласти поверх крему фрукти - на свій смак. Приготованим за інструкцією желе залити торт і залишити застигати мінімум на 4 годину.

  • Вершкове масло або маргарин - 50 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 100 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 150-200 грам
  • Вершки 33-35% - 50 мілілітрів
  • Твороженний сир - 150 грам
  • Фрукти та ягоди (за смаком) - 100-200 грам
  • Желе для торта - 10 грам
Для приготування тіста необхідно масло змішати з половиною цукру, потім додати яйця і все добре перемішати. Далі додати борошно і розпушувач. Тісто викласти в форму, змащену маслом або застелену папером для випічки. Випекти - 180 градусів, 20 хвилин.

Для приготування крему потрібно збити вершки і цукор, потім додати сир і перемішати. Кремом змастити корж і прибрати все в холодильник на годину. Далі викласти поверх крему фрукти - на свій смак. Приготованим за інструкцією желе залити торт і залишити застигати мінімум на 4 годину.

Схожі рецепти