Морквяний торт з вершковим кремом
(покроковий рецепт з фото)
Морквяний торт виходить ніжним, м'яким і дуже смачним. Гості точно оцінять приготоване ласощі і попросять рецепт.
Готовий морквяний торт можна прикрасити якось інакше, наприклад, намалювати кремом квіточки, а не робити їх з моркви. Також в якості декорацій підійдуть цукрові квіти, які можна придбати в будь-якому кондитерському відділі.
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 125 грам
- Борошно - 125 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Оцет 9% - 1 Чайна ложка
- Вершки - 250 мілілітрів(25% жирності)
- Морква - 80 грам
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Вбийте курячі яйця в миску. До них додайте цукор.
Добре збийте масу віночком.
Потім додайте соду, яку погасіть оцтом.
Додайте терту моркву.
Додайте борошно.
Добре перемішайте тісто і вилийте його в форму для випікання (діаметр 23 см.), яку попередньо застеліть пергаментним папером.
Надішліть форму в розігріту до 190 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Вершки влийте в миску.
Збийте вершки протягом 2-3 хвилин на середніх оборотах міксера.
Розріжте корж навпіл, і одну його частину промажьте вершковим кремом.
Накрийте другим коржем і змастіть його верх і боки.
З морквини зробіть квіточки або прикрасьте торт на свій розсуд.
До залишилися вершкам додайте харчової зелений барвник і зробіть листочки. Ось такий торт вийшов. Дайте йому просочитися 3-4 годину.