Рецепт Шоколадний торт з вершковим кремом фото

Шоколадний торт з вершковим кремом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершки
Страви без випічки
На святковий стіл , День народження , Новий рік , Ювілей , Різдво
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Пропоную вам для святкового меню шоколадний торт з кремом. Шоколадний шифоновий бісквіт з додаванням кави і повітряний вершковий крем - це просто смакота!

Опис приготування:

Торт готується досить швидко і просто. У тісто шифонового бісквіта додається рослинне масло без запаху і молоко. Для аромату додайте натуральний або розчинна кава. Сільські вершки володіють великим % жирності. Тому при збиванні слід уважно стежити за їх консистенцією, щоб не збити їх в вершкове масло. Докладний рецепт, як приготувати торт з вершковим кремом, Дивіться нижче.

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 80 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Масло рослинне - 40 грам
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Кава натуральна - 1 Ст. Ложка
  • Какао-порошок - 20 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Вершки сільські - 500 мілілітрів
  • Згущене молоко - 380 грам
шоколадний торт з вершковим кремом - фото крок 1
1. Підготуйте необхідні продукти для тіста. Кава заваріть в киплячому молоці, дайте постояти 5 хвилин, штам. Какао і борошно просійте в миску, перемішайте.
шоколадний торт з вершковим кремом - фото крок 2
2. Яйця збийте цукром, ваніліном в стійку світлу піну. Продовжуючи збивати, влийте тонкою цівкою олію. Потім кава з молоком.
шоколадний торт з вершковим кремом - фото крок 3
3. Додайте частинами суміш борошна і какао, акуратно перемішуючи лопаткою, зберігаючи легкість тесту.
шоколадний торт з вершковим кремом - фото крок 4
4. Форму для запікання (діаметр - 20 см) змастіть маслом. Вилийте тісто у форму, поставте запікати в розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй техніці.
шоколадний торт з вершковим кремом - фото крок 5
5. Корж остудіть у формі, потім на решітці.
шоколадний торт з вершковим кремом - фото крок 6
6. Поки бісквіт остигає, приготуйте вершковий крем. Охолоджені вершки збийте до стійких піків, близько 4-5 хв. Увага! НЕ збийте до стану масла. Влийте згущене молоко, збийте до однорідності.
шоколадний торт з вершковим кремом - фото крок 7
7. Бісквіт розрізати на два коржі. Верх одного коржа змажте кремом, накрийте другим коржем, злегка притисніть.
шоколадний торт з вершковим кремом - фото крок 8
8. Бока і верх торта змастіть кремом або відсадити його за допомогою кондитерського мішка. За бажанням верх можна прикрасити свіжими ягодами. До подачі торт тримайте в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти