Торт фруктовий з желе
(покроковий рецепт з фото)
Торт фруктовий з желе - насолоду, яке можна подарувати собі, не докладаючи багато зусиль. Для основи я беру бісквіт, спечений за дуже простим рецептом. Потрібні також пачка желе і улюблені фрукти.
Як зробити торт фруктовий з желе?
1. Спочатку треба спекти основу - бісквіт. Для цього відокремте жовтки від білків, викладіть їх в окрему високу посуд. У кожен додайте цукру. У білки всипте 3/4 склянки цукру, інше - в жовтки. Збийте білки і жовтки з цукром окремо в густу піну. Потім з'єднайте в одній великій мисці і перемішайте дерев'яною ложкою. Поступово вводите просіяне борошно з розпушувачем, постійно заважайте. Тісто має бути консистенції густої сметани.
2. Підготуйте велику відкривається форму для випічки торта. Змастіть її маслом і присипте панірувальними сухарями. Викладіть в неї тісто. Випікайте нашу основу для торта в розігрітій до 180 градусів духовці протягом півгодини. Готовність перевіряйте зубочисткою або сірником. Готовий бісквіт остудіть, з форми не вибирайте. Желе ми будемо заливати в ту ж форму, де знаходиться бісквіт.
3. У мене є пачка персикового желе. Тому я купила консервованих персиків і нарізала їх тоненькими шматочками. Попередньо персики виклала на паперовий рушник, щоб прибрати зайву рідину.
4. Верхній шар бісквіта зрізаю тонким шаром. Це не дуже зручно робити в закритій формі, але я вибираю маленький гострий ніж і "збривають" коричневий верх. Його можна і залишити, але, у зв'язку з тим, що через желе буде видно "дно", я все ж зріж. На остиглий бісквіт віялом викладаю шар персиків. Заливаю тонкий шар желе і даю трохи "затягнутися" . Потім виливаю залишився желе і ставлю торт в холодильник на кілька годин.
5. Готовий торт із застиглим желе виберіть з форми і подавайте на стіл.
Торт фруктовий з желе готовий!
Смачного!
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач для тіста - 0, 5 чайних ложки
- Фрукти - - За смаком
- Желе (пачка) - 0, 5-1 штуки
- Масло вершкове або рослинне - 20 грам
- Панірувальні сухарі - 1-2 Ст. Ложок
1. Спочатку треба спекти основу - бісквіт. Для цього відокремте жовтки від білків, викладіть їх в окрему високу посуд. У кожен додайте цукру. У білки всипте 3/4 склянки цукру, інше - в жовтки. Збийте білки і жовтки з цукром окремо в густу піну. Потім з'єднайте в одній великій мисці і перемішайте дерев'яною ложкою. Поступово вводите просіяне борошно з розпушувачем, постійно заважайте. Тісто має бути консистенції густої сметани.
2. Підготуйте велику відкривається форму для випічки торта. Змастіть її маслом і присипте панірувальними сухарями. Викладіть в неї тісто. Випікайте нашу основу для торта в розігрітій до 180 градусів духовці протягом півгодини. Готовність перевіряйте зубочисткою або сірником. Готовий бісквіт остудіть, з форми не вибирайте. Желе ми будемо заливати в ту ж форму, де знаходиться бісквіт.
3. У мене є пачка персикового желе. Тому я купила консервованих персиків і нарізала їх тоненькими шматочками. Попередньо персики виклала на паперовий рушник, щоб прибрати зайву рідину.
4. Верхній шар бісквіта зрізаю тонким шаром. Це не дуже зручно робити в закритій формі, але я вибираю маленький гострий ніж і "збривають" коричневий верх. Його можна і залишити, але, у зв'язку з тим, що через желе буде видно "дно", я все ж зріж. На остиглий бісквіт віялом викладаю шар персиків. Заливаю тонкий шар желе і даю трохи "затягнутися" . Потім виливаю залишився желе і ставлю торт в холодильник на кілька годин.
5. Готовий торт із застиглим желе виберіть з форми і подавайте на стіл.
Торт фруктовий з желе готовий!
Смачного!