Шоколадний ласси
(покроковий рецепт з фото)
У гарячої і вологою Індії, а точніше в Гоа точно знають, що потрібно для того, щоб охолодитися по-справжньому. У такій ситуації не допоможе газована або сік, а тільки цей національний напій.
Коли я перший раз спробувала цей рецепт, то смак мене здивував. Спочатку він повинен бути кислим, а солодощі сюди додають зовсім небагато. Влітку це поєднання просто ідеально! Тому пропоную вам вивчити, як приготувати шоколадний ласси. Це зробити буде просто і швидко. Побалуйте себе і близьких.
- Вода холодна - 400 мілілітрів
- Йогурт - 100 мілілітрів (без добавок)
- Молочний шоколад - 25 грам
- Лід кубиками - 4 штуки
1. Підготуйте всі інгредієнти.
2. Спочатку натріть шоколад на дрібній тертці.
3. Потім в чашу для блендера влийте воду, додайте йогурт і шоколад. Збийте все до єдиної консистенції.
4. А тепер всипте лід.
5. Збийте ласси блендером ще раз. Напій готовий! Насолоджуйтесь! Прикрасьте його корицею.