Солоний ласси
(покроковий рецепт з фото)
Ласси - найпопулярніший напій у Індії, де його цінують за приємний смак і поживні властивості. Коли потрібно приготувати напій для великої кількості людей, то немає нічого більш підходящого!
Ласси - це популярний індійський напій на основі йогурту, кефіру або сиру з різними фруктовими, овочевими та іншими добавками. У домашніх умовах приготувати ласси дуже просто, готується цей смачний коктейль не складніше, ніж молочні смузі або молочні шийки.
- Лід - 3-4 штук
- Сіль - За смаком
- М'ята - 1 штука
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Чорна сіль - 1/2 чайних ложки
- Жирний сир - 2 склянки
- Вода - 0, 5 склянки (кімнатної температури)
1. Підготуйте всі інгредієнти для подальшої готування.
2. Змішайте сир, сіль, чорну сіль, кмин, Вода і лід. Змішайте інгредієнти в блендері.
3. Кремоподібний ласси прикрасьте м'ятою перед подачею.