Рецепт Мангове ласси фото

Мангове ласси
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Манго
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Напої , Молочні
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 35 хв.

Ласси - індійський напій на основі йогурту. Пропоную приготувати мангове ласси. Це густий, пряний напій, який чудово освіжає в літній день.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати мангове ласси, я розповім нижче. Йогурт вибирайте більш ласий, тоді напій вийде смачніше. Манго можна взяти як свіжий, так і заморожений або консервований. Беріть рецепт на замітку, виходить дуже смачний напій з яскравим смаком!

  • Манго - 300 грам
  • Натуральний йогурт - 200 мілілітрів
  • Молоко - 150-200 мілілітрів
  • Кардамон мелений - 1-2 Щепоток
  • Мелений горіх - 1 щіпка
мангове ласси - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
мангове ласси - фото крок 2
Перекладіть всі інгредієнти, крім кардамону, в чашу блендера.
мангове ласси - фото крок 3
Подрібніть до однорідної консистенції.
мангове ласси - фото крок 4
Налийте напій у склянку. Приберіть в холодильник на 30 хвилин. Перед подачею посипте кардамоном.
мангове ласси - фото крок 5
Манго Лассі майже, смачного!

Схожі рецепти