Мангове ласси
(покроковий рецепт з фото)
Ласси - індійський напій на основі йогурту. Пропоную приготувати мангове ласси. Це густий, пряний напій, який чудово освіжає в літній день.
Докладніше, як приготувати мангове ласси, я розповім нижче. Йогурт вибирайте більш ласий, тоді напій вийде смачніше. Манго можна взяти як свіжий, так і заморожений або консервований. Беріть рецепт на замітку, виходить дуже смачний напій з яскравим смаком!
- Манго - 300 грам
- Натуральний йогурт - 200 мілілітрів
- Молоко - 150-200 мілілітрів
- Кардамон мелений - 1-2 Щепоток
- Мелений горіх - 1 щіпка
Підготуйте всі інгредієнти.
Перекладіть всі інгредієнти, крім кардамону, в чашу блендера.
Подрібніть до однорідної консистенції.
Налийте напій у склянку. Приберіть в холодильник на 30 хвилин. Перед подачею посипте кардамоном.
Манго Лассі майже, смачного!