Полуничний ласси
(покроковий рецепт з фото)
Ласси - це традиційний індійський освіжаючий і дуже смачний напій. А полуничний ласси, напевно, один з найсмачніших. Готується він швидко і дуже навіть просто. Смачно і корисно, вперед готувати!
Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати полуничний ласси. Цей популярний індійський напій готується на основі йогурту і за лічені хвилини, виходить дуже смачним, легким і освіжаючим. Спробуйте приготувати, я впевнений, що полуничний ласси стане одним з ваших улюблених напоїв в жарку пору року.
- Полуниця - 200-300 грам (заморожена або свіжа)
- Натуральний йогурт - 300 грам
- Кубики льоду - 4-5 штук
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Мелений кардамон - 1/3 чайних ложки
1. Ось такий невеликий набір інгредієнтів нам необхідний для приготування ласси.
2. К йогурту добавляем кардамон.
3. Потім - полуницю, міді і льоду.
4. І занурювальним блендером перемелює все до однорідного стану.
5. Полуничний ласси готовий!