Шоколадний кекс в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами цікавий рецепт приготування шоколадного кексу в хлібопічці! Смачно вийде і вельми ніжно, делікатно і дуже запам'ятається всім вашим гостям. Спробуйте, дуже смачно!
Перед вами рецепт приготування шоколадного кексу в хлібопічці! смачний, ніжний і прямо-таки тане в роті! Така випічка готується дуже просто, адже хлібопічка вміє робити таку пишну і ніжну випічку, що прямо словами не передати. Вам теж рекомендую спробувати, найніжніший кекс виходить!
- Яйця - 2 штуки
- Маргарин - 100 грам
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 200 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Шоколадні крихти - 1 Ст. Ложка

1. Змішаємо між собою всі сухі інгредієнти, а потім додамо розтоплений маргарин і яйця, перемішаємо. Туди ж додамо шоколадні крихти.

2. Тепер гарненько перемішати і викладаємо в хлібопічку. Запікаємо приблизно півгодини на повній потужності, а потім ще 10-15 хвилин на потужності трохи менше.

3. І ось таку красу отримуємо на виході! Смачного!