Рецепт Шоколадний ганаш фото

Шоколадний ганаш
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Шоколад
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет
Десерти

Ганаш - це відмінне і дуже вдале доповнення улюблених десертів. Тому я читаю, що вміти його готувати - це просто обов'язковий пунктик! Пропоную рецепт шоколадного ганаша, дивіться.

Наламати шоколад на шматочки. Залити киплять вершками. Збивати віночком або лопаткою до тих пір, поки суміш не стане гладкою і дуже блискучою. Додати лікер, ретельно перемішати. Викласти на начинку готового десерту і прибрати в холодильник не менше, ніж на 2, 5 годину.

  • Вершки 33% жирності - 125 мілілітрів
  • Шоколад гіркий - 100 грам
  • Апельсиновий лікер - 2 Ст. Ложки
Наламати шоколад на шматочки. Залити киплять вершками. Збивати віночком або лопаткою до тих пір, поки суміш не стане гладкою і дуже блискучою. Додати лікер, ретельно перемішати. Викласти на начинку готового десерту і прибрати в холодильник не менше, ніж на 2, 5 годину.

Схожі рецепти