Шоколадний ганаш
(покроковий рецепт з фото)
Ганаш - це відмінне і дуже вдале доповнення улюблених десертів. Тому я читаю, що вміти його готувати - це просто обов'язковий пунктик! Пропоную рецепт шоколадного ганаша, дивіться.
Наламати шоколад на шматочки. Залити киплять вершками. Збивати віночком або лопаткою до тих пір, поки суміш не стане гладкою і дуже блискучою. Додати лікер, ретельно перемішати. Викласти на начинку готового десерту і прибрати в холодильник не менше, ніж на 2, 5 годину.
- Вершки 33% жирності - 125 мілілітрів
- Шоколад гіркий - 100 грам
- Апельсиновий лікер - 2 Ст. Ложки
Наламати шоколад на шматочки. Залити киплять вершками. Збивати віночком або лопаткою до тих пір, поки суміш не стане гладкою і дуже блискучою. Додати лікер, ретельно перемішати. Викласти на начинку готового десерту і прибрати в холодильник не менше, ніж на 2, 5 годину.