Рецепт Шоколадний ганаш на червоному вині фото

Шоколадний ганаш на червоному вині
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Шоколад
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет
Випічка, Солодке, Глазур

Дивно насичений, ароматний і приголомшливо смачний варіант ганаша я хочу запропонувати вам на пробу. Для випічки та найрізноманітніших десертів це дійсно приголомшлива ідея. Запам'ятовуйте!

Такий ганаш можна відразу зробити з запасом, так як він прекрасно зберігається в холодильнику до 10 днів. Перед використанням просто розігрійте його 10-20 секунд в мікрохвильовці. Завдяки провину виходить дуже тонкий аромат, так що я особисто не рекомендую додавати ваніль або інші ароматизатори. Спробувати однозначно варто!

  • Червоне вино - 180 мілілітрів
  • Вершки - 180 мілілітрів
  • Какао - 3 чайних ложки
  • Цукор - 100 грам
  • Шоколад - 250 грам
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Сіль - 1 щіпка
шоколадний ганаш на червоному вині - фото крок 1
1. У невеликій сотейник влийте вершки і вино. Додайте какао і цукор. Ретельно перемішайте, поставте на вогонь і проваріть 5-6 хвилин, помішуючи, на повільному вогні.
шоколадний ганаш на червоному вині - фото крок 2
2. Тим часом подрібніть шоколад і розм'якшене вершкове масло. Зніміть сотейник з вогню, викладіть шоколад і масло. Залиште на пару хвилин.
шоколадний ганаш на червоному вині - фото крок 3
3. Додайте сіль і ретельно все перемішайте до однорідності.
шоколадний ганаш на червоному вині - фото крок 4
4. Тепер шоколадний ганаш на червоному вині можна перелити в зручну баночку.
шоколадний ганаш на червоному вині - фото крок 5
5. І подавати з улюбленими десертами.
Смачного!

Схожі рецепти