Шоколадне печиво з перцем
(покроковий рецепт з фото)
Шоколад з перцем - це класичне поєднання. Не хвилюйтеся, цю випічку можна їсти і дітям, адже кількість перцю можна регулювати. Розповім, як приготувати шоколадне печиво з перцем.
Саму спецію можете замінити екстрактом перцю. А якщо дуже сумніваєтеся, то і зовсім не додавайте спеції. Печиво можна зробити навіть на свято, адже виглядає воно дуже презентабельно і апетитно. У нього жувальна текстура. Готове печиво подавайте тільки після охолодження.
- Цукрова пудра - 3 склянки
- Какао - 3/4 склянки
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Каєнський перець - 0, 5 чайних ложки
- Курячі білки - 2 штуки
- Яйця - 1 штука
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Шоколадна крихта - 1 Склянка
1. Змішайте цукрову пудру, какао, крохмаль, сіль, каєнський перець.
2. Вбийте до суміші сухих інгредієнтів яйце і 2 курячих білка, додайте ванільний екстракт.
3. Акуратно перемішайте все вміст миски.
4. Введіть в шоколадне тісто шоколадну стружку, перемішайте тісто.
5. На деко, застелене пергаментом, столовою ложкою викладіть тісто.
6. Запікайте печиво в розігрітій до 170 градусів духовці близько 15 хвилин.
7. Залиште печиво до охолодження, а потім подавайте до столу.