Мексиканське шоколадне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Горіхи, шоколад і карамель. Ці 3 слова викликають в мені бурю емоцій. Якщо ви любите це поєднання, тоді зробіть смачне печиво. Розповім, як приготувати «Мексиканське» шоколадне печиво.
Ви можете використовувати будь-які горіхи, в цьому рецепті - пекан. Обов'язково додайте екстракт шоколаду і ванілі, навіть незважаючи на те, що використовується шоколад і какао. Тісто можете приготувати заздалегідь і зберігати його в холодильнику. Печиво виходить розсипчасте, але м'яке.
- Вершкове масло - 230 грам
- Цукор білий - 1 Склянка
- Цукор коричневий - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Шоколадний екстракт - 1 Чайна ложка
- Борошно - 2, 5 склянки
- Какао - 0, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Каєнський перець - 1 щіпка
- Шоколадна стружка - 1 Склянка
- Пекан - 0, 5 склянки
- Карамель - 0, 5 склянки
1. У миску викладіть білий цукор, коричневий і м'яке вершкове масло, перемішайте.
2. Vbeyte яйця, додайте ванільний екстракт і екстракт шоколаду.
3. В іншій мисці змішайте борошно, какао, соду, сіль, корицю і кайенский перець.
4. Всипте борошняну суміш в олійно-яєчну масу, все перемішайте.
5. Наріжте горіхи і карамель, додайте їх разом з шоколадом в тісто.
6. Перемішайте все ложкою, залиште невелику кількість карамелі, горіхів і шоколаду для прикраси.
7. Ложкою викладіть невеликі шматочки тіста на деко, застелене пергаментом.
8. Прикрасьте кожне печиво залишилися шоколадом, karamelyyu, горіхами.
9. Випікайте 8-10 хвилин при 180 градусах, потім дістаньте деко і залиште печиво на 2-3 хвилини для охолодження.
10. Перекладіть готове печиво в тарілку і насолоджуйтеся їм.