Мексиканське весільне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування мексиканського печива з мигдалем, ваніллю і цукровою пудрою.
Ніжне розсипчасте печиво прикрасить ваш святковий стіл.
- Борошна - 2 склянки
- Мигдальної муки - 1 Склянка
- Ванільного екстракту - 1/2 чайних ложки
1. Нарізати вершкове масло на шматочки і розтопити в каструльці на слабкому вогні. З'являється піну на поверхні відразу видаляти. Вимкнути вогонь і залишити на 5 хвилин. Акуратно процідити масло, переконавшись, що в ньому не залишилося твердих частинок. У вас повинен вийти приблизно 1 склянка.
2. Розігріти духовку до 190 градусів. У мисці об'єднати тепле вершкове масло з цукром і поставити в холодильник, поки суміш не затвердіє, приблизно на 30 хвилин.
3. Вийняти з холодильника і збити, поки маса не буде нагадувати збиті вершки. Поступово додати борошно і розмішати з допомогою ложки або шпателем. Потім додати мигдалеву борошно і ваніль, перемішати. Вимісити тісто.
4. Розкачати тісто на злегка посипаною борошном поверхні товщиною приблизно 2 см. За допомогою різака для печива нарізати кола. Вони можуть кришитися, оскільки дуже крихкі.
5. Покласти печиво на деко, покритий пергаментним папером, і запікати від 10 до 12 хвилин, поки краю не почнуть змінювати колір. Середина повинна залишатися блідою.
6. Дати охолонути на деку кілька хвилин. Посипати печиво цукровою пудрою і подавати.