«Весільне» печиво
(покроковий рецепт з фото)
Якщо любите пісочне печиво з приємним горіховим смаком, тоді спеціально для вас приголомшливий рецепт, як приготувати «Весільне» печиво. Запевнюю вас, після першого ж шматочка вам захочеться ще.
Оскільки печиво готується без додавання яєць, то його текстура розсипчаста, а не жувальна. Ви можете використовувати різні горіхи: мигдаль, пекан або навіть волоські. Можна перепробувати всі смаки і вибрати найбільш вподобаний для себе. Рекомендую обсмажити горіхи, щоб у вас був не тільки їх смак, але і насичений аромат.
- Пекан - 115 грам
- Вершкове масло - 230 грам
- Цукрова пудра - 230 грам
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Борошно - 280 грам
- Сіль - 1 щіпка
2. Викладіть горіхи в пластиковий мішок або в чашу блендера.
4. У чашу міксера викладіть вершкове масло, додайте до нього 85 грам цукрової пудри і збийте. Додайте екстракт ванілі і перемішайте. На низькій швидкості введіть борошно, сіль, додайте подрібнені горіхи і перемішайте.
6. Виберіть тісто з холодильника і сформуйте з нього невеликі кульки (близько 2-3 см в діаметрі). Обваляйте кожен в залишилася цукрову пудру і викладіть на деко. Запікайте печиво в розігрітій до 170 градусів духовці 16-20 хвилин, потім залиште для охолодження ще на 10 хвилин.