Рецепт «Весільне» печиво фото

«Весільне» печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто , Горіхи , Пекан
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 24-30
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо любите пісочне печиво з приємним горіховим смаком, тоді спеціально для вас приголомшливий рецепт, як приготувати «Весільне» печиво. Запевнюю вас, після першого ж шматочка вам захочеться ще.

Опис приготування:

Оскільки печиво готується без додавання яєць, то його текстура розсипчаста, а не жувальна. Ви можете використовувати різні горіхи: мигдаль, пекан або навіть волоські. Можна перепробувати всі смаки і вибрати найбільш вподобаний для себе. Рекомендую обсмажити горіхи, щоб у вас був не тільки їх смак, але і насичений аромат.

  • Пекан - 115 грам
  • Вершкове масло - 230 грам
  • Цукрова пудра - 230 грам
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 280 грам
  • Сіль - 1 щіпка
& Quot; Весільне
1. Викладіть горіхи в суху сковороду і обсмажуйте на середньому вогні 4-5 хвилин, потім видаліть горіхи і залиште до охолодження.
& Quot; Весільне
2. Викладіть горіхи в пластиковий мішок або в чашу блендера.
& Quot; Весільне
3. Подрібніть підсмажені горіхи в крихту.
& Quot; Весільне
4. У чашу міксера викладіть вершкове масло, додайте до нього 85 грам цукрової пудри і збийте. Додайте екстракт ванілі і перемішайте. На низькій швидкості введіть борошно, сіль, додайте подрібнені горіхи і перемішайте.
& Quot; Весільне
5. Розкачайте з тіста пласт (2, 5 см в товщину) і оберніть його в плівку, надішліть на 1 час в холодильник.
& Quot; Весільне
6. Виберіть тісто з холодильника і сформуйте з нього невеликі кульки (близько 2-3 см в діаметрі). Обваляйте кожен в залишилася цукрову пудру і викладіть на деко. Запікайте печиво в розігрітій до 170 градусів духовці 16-20 хвилин, потім залиште для охолодження ще на 10 хвилин.
& Quot; Весільне
7. Тепле печиво ще раз обваляйте в цукровій пудрі і подавайте до столу.

Схожі рецепти