Мексиканське со
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів пікантної мексиканської кухні хочу запропонувати спробувати зробити в домашніх умовах одне з найбільш, мабуть, відомих страв - тако. Класна закуска і повноцінний перекус одночасно.
Хочу відразу звернути вашу увагу на те, що начинка тут може бути абсолютно будь-який, різноманітність в даному випадку просто не знає кордонів. Перед вами один з можливих варіантів, як приготувати мексиканський тако. Спробуйте цю дивно пікантну і просту закуску.
- Заголовок для палітурки - 230 грам
- Вода - 420 грам (гаряча)
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Фарш - 500 грам
- Спеції для тако - За смаком
- Листя салату - За смаком
- Помідори - 1-2 штук
- Сир - За смаком
1. Готові коржі можна купити в магазині, але також досить просто зробити їх самостійно. Для цього з'єднаєте в мисочці борошно і теплу воду.
2. Ретельно перемішайте, накрийте харчовою плівкою і залиште хвилин на 15. Після дістаньте тісто. Ось таке воно вийшло.
3. Розділити тісто 14-16 однакових шматочків.
4. На робочий стіл покладіть лист харчової плівки, на неї - тісто і зверху знову лист плівки.
5. Розкачайте тісто досить тонко.
6. Виріжте рівний кружечок.
7. Викладіть на суху сковороду і обсмажте на середньому вогні до рум'яності з двох сторін.
8. Зніміть зі сковороди і відразу ж поверніть ось так. Якщо коржик охолоне, вона буде просто тріскатися.
9. Коли коржі будуть готові, можна зайнятися начинкою. На сковороді з невеликою кількістю рослинної олії обсмажте нарізану кубиками цибулю.
10. Додайте до нього фарш.
11. Обсмажте, помішуючи, хвилин 10. Після додайте пікантні спеції, перемішайте і смажте фарш до готовності.
12. Викладіть трохи фаршу в коржик, додайте трохи нарізаних помідорів, листя салату і тертий сир. Пригощайтеся!