Кокосове шоколадне печиво
(покроковий рецепт з фото)
На перший погляд ви навіть не визначите, що печиво готується з кокосової стружки, воно більше скидається на звичайне пісочне печиво. Поділюся рецептом, як приготувати кокосове шоколадне печиво.
Використовуйте кондитерський мішок, щоб надати печінкою красиву форму, а якщо його немає, тоді викладіть тісто на деко ложкою. Подавайте печиво після охолодження. Його можна довго зберігати. Хочете зробити велику порцію, тоді збільште кількість інгредієнтів.
- Кокосова стружка - 250 грам
- Яєчний білок - 3 штуки
- Цукор - 3/4 склянки
- Какао-порошок - 4 Ст. Ложки
- Яблучне пюре - 5 Ст. Ложок
- Морська сіль - За смаком
1. Якщо використовуєте свіжий кокос, подрібніть його в бленедере або скористайтеся кокосовою стружкою.
2. У каструлі змішайте яєчні білки, цукор, какао-порошок і яблучне пюре, додайте в каструлю кокосову стружку і змішайте. Поставте каструлю на середній вогонь і варіть, поки суміш не стане пастоподібної.
3. Наберіть тісто в кондитерський мішок з насадкою у вигляді великої зірки. Видавіть тісто на деко, застелений пергаментним папером. Посипте печиво невеликою кількістю морської солі і ставте в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте протягом 12 хвилин.
4. Подавайте печиво після охолодження. Смачного!