Бельгійське кокосове печиво
(покроковий рецепт з фото)
Це смачне і ароматне печиво дуже просто і легко готувати. Воно виходить дуже ніжним і м'яким всередині, з скоринкою зовні. Якщо ви любите випічку з кокосом, відразу замішуйте подвійну порцію.
Любителі кокосової випічки напевно вже пробували покупні бельгійські печива. А я розповім вам, як приготувати кокосове печиво вдома і ви здивуєтеся наскільки це легко і просто. Ароматні і смачне печиво настільки гарні, що раджу вам відразу робити подвійну порцію тіста. Готуємо?
- Кокосова стружка - 60 грам
- Борошно пшеничне - 3/4 склянки
- Яйця - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (без гірки)
Це все інгредієнти, які нам знадобляться. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, нехай розм'якшиться.
Розтираємо вершкове масло з цукром в однорідну масу.
Додаємо яйце і щіпку солі, збиваємо міксером до однорідності. Я впоралася ложкою.
Вводимо борошно, змішану з розпушувачем.
Також додаємо кокосову стружку, залишивши приблизно шосту частину.
Тісто має вийде м'яким і липким. Ставимо тісто хвилин на 30 в холодильник.
Охолоджене тісто ділимо на 14-15 частин і кожну частину скачуємо в кульку. Обвалюють в залишилася кокосовій стружці.
Викладаємо на деко, застелене пергаментом.
Випікаємо в розігрітій до 160 градусів духовці з вентилятором хвилин 15-18. Печива повинні злегка підрум'янитися, Чи не передержіте їх в духовці.
Смачного!