Кокосове печиво з бананом
(покроковий рецепт з фото)
Це смачне печиво з яскравим кокосовим ароматом і смаком, приємно чути банан і спеції, все гармонійно і солодко. Печиво не кришиться, воно нагадує більше бісквітне, м'яке всередині, з скоринкою.
Стаю рецептом смачного печива, читайте, дивіться, і ви дізнаєтеся, як приготувати кокосове печиво з бананом. Кількість цукру можна регулювати на свій смак, враховуйте солодкість банана. Зменшити цукор ще можна шляхом додавання фініків, вони дуже солодкі і в поєднанні з бананом і кокосовою стружкою буде теж непогано. Хай щастить!
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Кокосова стружка - 100 грам
- Пластівці 4 Zlaka - 50 грам (швидкого приготування)
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор - 50 грам
- Йогурт грецький - 140 мілілітрів
- Банан - 1 штука
- Кориця мелена - 2 щіпки
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка (з гіркою)
- Яйце велике - 1 штука
- Лимонний лікер - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
1. Підготуйте продукти для печива. Додавати чи ні лимонний лікер, вирішувати вам. Якщо печиво призначене дітям, то не варто.
2. Возьмите сухую посудину, з'єднайте в ній борошно, кокосову стружку, пластівці швидкого приготування, мускатний горіх, корицю мелену, розпушувач. Перемішайте.
3. Додайте йогурт і цукор.
4. Влийте розтоплене масло (або краще розм'якшене), додайте куряче яйце і банан (попередньо розімніть його виделкою).
5. Перемішайте масу добре, ось і готово тісто для печива.
6. Розігрійте духовку до 190 градусів. За допомогою двох чайних ложок викладайте печиво на пергамент. Можна формувати печиво мокрими руками. Випікайте по 15-20 хвилин.
7. Печиво готове! У мене вийшло дві партії, 32 штуки. Але кількість залежить від розміру, можна зробити печиво більшого розміру.
8. Пригощайтеся!