Рецепт Шоколадне печиво «домовик» фото

Шоколадне печиво «домовик»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Борошно , Какао
Страви без випічки
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Шоколадне печиво"Брауні" - ароматне, м'яке і симпатичне. У міру солодке, з насиченим шоколадним смаком, воно відмінно підходить до чаю, кава, молоку.

Опис приготування:

Готується печиво дуже просто і швидко, беручи до уваги часу перебування тесту в холоді. Головна запорука успішної випічки - дуже добре прогріти духовку. Це гарантія того, що печиво не розпливеться. Красиве, смачне і ароматне печиво підійде до святкового столу. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 18-20 штук печива.

  • Вершкове масло - 60 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Цукор - 150 грам
  • Какао-порошок - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Цукрова пудра - 0, 5 склянки
шоколадне печиво
Підготуйте інгредієнти для приготування печива.
шоколадне печиво
У миску розбийте яйця.
шоколадне печиво
До яйцям додайте цукор.
шоколадне печиво
Збийте яйця з цукром до пишної білої піни.
шоколадне печиво
Додайте м'яке вершкове масло і перемішайте.
шоколадне печиво
Додайте розпушувач тесту.
шоколадне печиво
Просійте какао і всипте в миску з тестом.
шоколадне печиво
Поступово додайте просіяне борошно.
шоколадне печиво
Перемішайте тісто до однорідної консистенції. Воно повинно бути не рідким, але і не дуже густим. Надішліть тісто в холод мінімум на дві години, а можна на ніч.
шоколадне печиво
У тарілку насипте цукрову пудру. З тіста сформуйте невеликі кульки і викладіть в цукрову пудру.
шоколадне печиво
Обваляйте кульки з тіста в цукровій пудрі і викладіть у форму для випікання.
шоколадне печиво
Випікайте печиво в духовці, заздалегідь прогрітій, при температурі 190 градусів 15-20 хвилин.
шоколадне печиво
Шоколадне печиво"Брауні" готово. Можна подавати до чаю.

Схожі рецепти