Шоколадне імбирне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Імбирне печиво поряд з мандаринами і ялинкою, один із символів Нового року і Різдва. По-справжньому зиязик страва, яке навіває атмосферу казки і очікування дива.
Імбирне печиво обов'язково подарує вам атмосферу свята. Для його приготування замісити з усіх інгредієнтів тісто, охолодіть його в холодильнику, а потім розкачайте пласт і виріжте печива потрібної форми. Розкладіть їх на деку і випікання в духовці протягом 10-12 хвилин при 180 градусах. Приємного чаювання!
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 100 грам
- Борошно - 300 грам
- Мелений імбир - 1 Ст. Ложка
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач тіста - 1, 5 чайних ложки
- Мелена кориця - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука
- Мускатний горіх - 1 щіпка
З'єднайте м'яке масло, цукор і збийте їх за допомогою міксера.
Додайте мед.
Введіть яйце і ще раз збийте до однорідності.
Додайте в тісто імбир, корицю, мускатний горіх, какао і перемішайте.
Додайте борошно з розпушувачем і замісити тісто. Оберніть його плівкою і приберіть ненадовго в холодильник.
З готового тіста розкачати пласт і виріжте печива потрібної форми. Розкладіть їх на деку і випікання в духовці протягом 10-12 хвилин при 180 градусах.