Шніцель в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім вам, як приготувати шніцель в духовці. Рецепт досить легкий, зате смак зможе здивувати не тільки ваших домочадців, але і ваших гостей. Приступимо!
Прекрасне ситне блюдо, до якого підійде майже будь-який гарнір. Блюдо відмінно підійде на вечерю для тих, хто стежить за своїм харчуванням. Завдяки своїм властивостям куряча грудка подарує вам багато енергії і сил, до того ж гастрономічне задоволення.
- Куряча грудка - 500 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, зелень - За смаком
- Лимонна цедра - 1 Ст. Ложка
- Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
- Панірувальні сухарі - 250-300 грам
1
Для початку необхідно промити курячу грудку і розрізати її навпіл. Відбиваємо куряче м'ясо за допомогою харчової плівки і молотка для відбивних.
2
Борошно змішати з перцем, в окремій ємності збиваємо яйця, в наступній мисці перемішуємо лимонну цедру, чебрець і панірувальні сухарі.
3
Шніцель занурюємо в борошно, потім в яйце, після чого обвалюють в панірувальних сухарях. Суміш повинна рівномірно покривати всю поверхню шніцеля. Охолоджуємо заготовки в холодильнику протягом 10 хвилин.
4
Духовку розігріваємо до 200 градусів, шніцелі викладаємо на деко, попередньо застелений папером для випікання. Запікати шніцелі необхідно протягом 20 хвилин, злегка окропивши їх поверхню олією. Готові шніцелі подавати зі смаженими овочами. Шніцель в духовці готовий, смачного!