Рецепт Шаурма в мікрохвильовці фото

Шаурма в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Шаурма в мікрохвильовці може бути швидким черговим блюдом, якщо у вас вже є готове м'ясо або курка. Цю шаурму можна брати з собою на роботу для ситного перекусу.


Опис приготування:

Шаурма в мікрохвильовці подається відразу. Відмінний варіант перекусу, якщо на роботі варто мікрохвильовка. Це дуже зручно, до того ж шаурма є досить ситним самостійною стравою. Можна сказати, що це м'ясо з овочами. Начинку можете змінювати на свій розсуд, в залежності від того, що є під рукою. Успіхів і приємного апетиту!


  • Лаваш - 2 штуки
  • Куряче або м'ясне філе - 200 грам
  • Капуста - 80 грам
  • Морква гостра - 60 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Майонез, кетчуп - За смаком
шаурма в мікрохвильовці - фото крок 1
М'ясо порізати дрібними шматками і обсмажити до готовності.
шаурма в мікрохвильовці - фото крок 2
Капусту нашаткуйте і пам'ятайте руками.
шаурма в мікрохвильовці - фото крок 3
На лаваш викладіть капусту, зверху покладіть м'ясо.
шаурма в мікрохвильовці - фото крок 4
На м'ясо полийте кетчуп, укладіть огірки, помідори, морквину, присмачите все майонезом.
шаурма в мікрохвильовці - фото крок 5
Загорніть шаурму і підігрійте в мікрохвильовці від 2х до 4-х хвилин.

Схожі рецепти