Шашлик зі свинини по-вірменськи
(покроковий рецепт з фото)
Як тільки говориш "шашлик", то відразу починають текти слинки і згадується спекотна пора. Так чому б не записати собі ще один рецепт цього прекрасного страви, яке швидко запікається?
Для цього варіанту вам знадобиться сухе м'ясо, тому вибір припав на корейку. Не забудьте, що його потрібно буде маринувати, для цього буде потрібно один годину. А поки ознайомтеся з тим, як приготувати шашлик зі свинини по-вірменськи. Я його робила на мангалі, але і в шашличницю повинно вийти смачно.
- Свиняча корейка - 700 грам
- Помідор - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Приправа для вірменського шашлику - 2 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - 1 Ст. Ложка
М'ясо промийте і наріжте порційними шматками.
До свинини додайте цибулю, нарізану кільцями, і помідор, нарізаний часточками. Засипте продукти приправою.
Перемішайте продукти, роздавав помідори, щоб пішов сік. Зверху засипте перець.
Залиште м'ясо маринуватися на 1 час. Потім шматочки надіньте на шампури.
7 хвилин на мангалі - і шашлик готовий! Не забудьте його перевернути пару раз. Смачного!