Рецепт Шашлик з курячих грудок з маринадом фото

Шашлик з курячих грудок з маринадом
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 3
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Шашличок з курячих грудок можна запікати будинку в духовці, а можна приготувати його на мангалі, якщо ви вирішили виїхати на природу. Якщо курку попередньо замаринувати, вона буде ще смачніше.

Опис приготування:

Шашлички з курячого філе не обов'язково будуть сухими. Щоб цього не сталося, попередньо замаринуйте курочку. Тоді вона просочиться маринадом і вийде ароматною і соковитою. Перчик відмінно гармонує з філе. Щоб дізнатися, як приготувати шашлик з курячих грудок з маринадом, прочитайте цей рецепт.

  • Куряче філе - 600 грам
  • Перець червоний солодкий - 150 грам
  • Майонез - 30 грам
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Гірчиця Дижонская - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець, паприка - За смаком
шашлик з курячих грудок з маринадом - фото крок 1
Куряче філе вимийте під проточною водою і обсушити паперовими рушниками. Потім зачистите його від плівок і розріжте на великі шматочки однакового розміру.
шашлик з курячих грудок з маринадом - фото крок 2
Тепер вам необхідно приготувати маринад. Для цього в окремій піалках змішайте соєвий соус, майонез і гірчицю.
шашлик з курячих грудок з маринадом - фото крок 3
Залийте шматочки курки маринадом. Також додайте до курки сіль, чорний мелений перець і сушену паприку. Ретельно перемішайте всі і поставте в холодильник маринуватися на три-чотири години.
шашлик з курячих грудок з маринадом - фото крок 4
Для приготування шашличків в духовці вам знадобляться довгі дерев'яні шпажки. Замочіть шпажки в холодній воді на кілька годин, щоб ті не згоріли в процесі приготування.
шашлик з курячих грудок з маринадом - фото крок 5
Червоний болгарський перець вимийте, видаліть у нього серцевину з насінням. Наріжте м'якоть на квадрати розміром з шматочки курки. Нанизати на шпажки шматочки перцю і курки, чергуючи їх.
шашлик з курячих грудок з маринадом - фото крок 6
Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів. Викладіть на деко пергамент для запікання, а на нього - курячі шашлички. Запікайте їх в духовці п'ятнадцять хвилин і подавайте до столу.

Схожі рецепти