Шашлик по-радянськи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Зробити шашлик по-радянськи можна в духовці, його не відрізниш від шашлику, приготованого на мангалі. Ми так робили в холодні зимові дні, коли про природу можна було тільки мріяти. Ось мій рецепт!
Опис приготування:
Шашлик по-радянськи виходить дуже смачним і його не відрізниш від шашлику, смаженого на мангалі. Готується шашлик по-радянськи на"подушці" з маринованої цибулі, саме тому він такий же смачний як і шашлик на шампурах. М'ясо виходить соковите, ніжне і дуже смачне!
Насолоджуйтесь!
- Свинина - 1, 5 кілограма
- Цибуля - 1 кілограм
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Оцет - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
М'ясо накрити плівкою і відбити.
М'ясо порізати на шматочки скласти в миску. Добре посолити, додати спеції і 1 головку цибулі. М'ясо добре пом'яти руками.
Через годину мариную порізаний півкільцями цибулю. Цибуля залити і окропом і влити оцет, цукор і сіль. Цибуля маринується годину.
Духовку розігріваємо до 220-240 градусів. У рукав з цибулею додаємо м'ясо. Рукав зав'язуємо, робимо кілька проколів зверху рукава. Запікаємо.
Запікати м'ясо 1-1, 5 години в залежності від духовки. М'ясо повинно бути злегка підсмаженим. Смачного!