Рецепт Шашлик по-радянськи фото

Шашлик по-радянськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На вечерю
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Зробити шашлик по-радянськи можна в духовці, його не відрізниш від шашлику, приготованого на мангалі. Ми так робили в холодні зимові дні, коли про природу можна було тільки мріяти. Ось мій рецепт!


Опис приготування:

Шашлик по-радянськи виходить дуже смачним і його не відрізниш від шашлику, смаженого на мангалі. Готується шашлик по-радянськи на"подушці" з маринованої цибулі, саме тому він такий же смачний як і шашлик на шампурах. М'ясо виходить соковите, ніжне і дуже смачне!

Насолоджуйтесь!


  • Свинина - 1, 5 кілограма
  • Цибуля - 1 кілограм
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Оцет - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
шашлик по-радянськи - фото крок 1
М'ясо накрити плівкою і відбити.
шашлик по-радянськи - фото крок 2
М'ясо порізати на шматочки скласти в миску. Добре посолити, додати спеції і 1 головку цибулі. М'ясо добре пом'яти руками.
шашлик по-радянськи - фото крок 3
Через годину мариную порізаний півкільцями цибулю. Цибуля залити і окропом і влити оцет, цукор і сіль. Цибуля маринується годину.
шашлик по-радянськи - фото крок 4
Духовку розігріваємо до 220-240 градусів. У рукав з цибулею додаємо м'ясо. Рукав зав'язуємо, робимо кілька проколів зверху рукава. Запікаємо.
шашлик по-радянськи - фото крок 5
Запікати м'ясо 1-1, 5 години в залежності від духовки. М'ясо повинно бути злегка підсмаженим. Смачного!

Схожі рецепти