«шарлотка» улюблений рецепт
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви, як і я, обожнюєте яблучні пироги, то обов'язково візьміть на замітку цей перевірений роками варіант. Дуже простий, апетитний, дійсно ідеальний. Раджу на пробу всім і кожному
Опис приготування:
Пропоную Вашій увазі рецепт приготування"Шарлотки" на мою улюбленим рецептом. Норми інгредієнтів дуже легко запам'ятати, сам процес під силу повторити навіть абсолютному новачкові на кухні. А яка у пирога корочка! Без зайвих слів розповім про процес.
- Яблуко - 5 штук
- Яйце - 5 штук
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Панірувальні сухарі - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1
Духовку поставте розігріватися до 180 градусів. Яблука очистіть і наріжте невеликими кубиками.
2
Жароміцних форму, бажано зі знімними бортами, змастіть маслом і присипте панірувальними сухарями. Викладіть яблука рівним шаром. Присипте корицею, збризніть соком лимона.
3
Яйця з цукром збийте до пишності.
4
Всипте просіяне борошно, продовжуючи збивати. Додайте розпушувач.
5
Вилийте тісто поверх яблук і відправте форму в духовку. Випікайте пиріг до рум'яної скоринки (40-60 хвилин, в залежності від форми). Перед подачею можна присипати"Шарлотку" цукровою пудрою. Приємного чаювання!