Рецепт «шарлотка» улюблений рецепт фото

«шарлотка» улюблений рецепт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Бісквітне тісто
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Шарлотка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви, як і я, обожнюєте яблучні пироги, то обов'язково візьміть на замітку цей перевірений роками варіант. Дуже простий, апетитний, дійсно ідеальний. Раджу на пробу всім і кожному

Опис приготування:

Пропоную Вашій увазі рецепт приготування"Шарлотки" на мою улюбленим рецептом. Норми інгредієнтів дуже легко запам'ятати, сам процес під силу повторити навіть абсолютному новачкові на кухні. А яка у пирога корочка! Без зайвих слів розповім про процес.

  • Яблуко - 5 штук
  • Яйце - 5 штук
  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Сік лимона - 1 Чайна ложка
  • Панірувальні сухарі - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
1
Духовку поставте розігріватися до 180 градусів. Яблука очистіть і наріжте невеликими кубиками.
2
Жароміцних форму, бажано зі знімними бортами, змастіть маслом і присипте панірувальними сухарями. Викладіть яблука рівним шаром. Присипте корицею, збризніть соком лимона.
3
Яйця з цукром збийте до пишності.
4
Всипте просіяне борошно, продовжуючи збивати. Додайте розпушувач.
5
Вилийте тісто поверх яблук і відправте форму в духовку. Випікайте пиріг до рум'яної скоринки (40-60 хвилин, в залежності від форми). Перед подачею можна присипати"Шарлотку" цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Схожі рецепти