Сендвіч з куркою і грушею
(покроковий рецепт з фото)
Груша і огірок - екзотичне поєднання, але повірте, смак у сендвіча виходить дуже соковитим і яскравим! Пропоную в цьому переконатися.
Якщо не брати до уваги час приготування курки, то сендвічі готуються дуже швидко. Курку можна замінити будь-яким відвареним м'ясом або, наприклад, виключити зі складу. Я пробувала обидва варіанти, але з куркою мені сподобалося більше, вона відмінно відтіняє грушу і смак грає зовсім по-іншому. Повірте, вийде смачно, так як велика кількість соковитих овочів і груша роблять сендвіч соковитим і апетитним. Приступимо!
- Огірок - 1/2 штуки
- Зелена цибуля - 1/2 пучка
- Салат листовий - 2 штуки
- Йогурт - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Оцет винний - 1 Ст. Ложка
- Перець чилі мелений - За смаком
- Куряче філе відварне - 150 грам
- Хліб - 4 скибочки
- Помідор - 1 штука
- Груша - 1/2 штуки
Грушу і огірок натріть на крупній тертці, відіжміть зайву рідину.
Салат наріжте смужками, зелена цибуля дрібно порубати. Змішайте в мисці.
До салату додайте йогурт, гірчицю, оцет. Приправте сіллю і перцем чилі за смаком, перемішайте.
Філе і помідор наріжте, як на фото.
Зберіть сендвічі: на хліб викладіть помідори, грушу з огірком, філе, салат. Смачного!