Сендвіч з грушею
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом незвичайного сендвіча, який можна приготувати на сніданок або взяти в якості обіднього перекусу. У ньому дуже гармонійно поєднується хрусткий тост, м'який сир і солодка груша.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати сендвіч з грушею. Грушу вибирайте не дуже солодких сортів. За бажанням в сендвіч можна додати руколу. Готується сендвіч просто і швидко, а виходить незвичайно і дуже смачно. Рекомендую спробувати!
- Груша - 1 штука
- Хліб - 4 штуки (скибочки)
- Сир - 70-80 грам
- Вершкове масло - 40-50 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Грушу помийте, видаліть серцевину, наріжте часточками. Сир наріжте скибочками.
Змастіть хліб вершковим маслом. Зверху викладіть сир і скибочки груші.
Накрийте хліб другою половиною. Обсмажте сендвічі на грилі або сковороді, поки сир не розплавиться. Приблизно по 3 хвилини з кожного боку.
Смачного!