Рецепт Щавлевий суп зі свининою фото

Щавлевий суп зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Зелень, Яйця, Щавель
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід
Супи

Ви встигли заготовити влітку трохи щавлю? тоді дивіться, як приготувати щавлевий суп зі свининою. Смачний, корисний і ситний супчик багатий вітамінами. Обов'язково спробуйте приготувати його на обід.

Заправити борщ зелений можна свіжою сметаною. Не забудьте відварити яйця і покласти їх в тарілку, коли будете наливати супчик. Яйце вкурутую є необхідним інгредієнтом цієї страви.

Готуйте на здоров'я! Вдалих вам експериментів на кухні!

  • Свинина на кістці - 400 грам
  • Щавель - 150 грам (заморожений)
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Мал - 100 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лист лавровий - 3 штуки
  • Корінь петрушки - За смаком
щавлевий суп зі свининою - фото крок 1
В першу чергу відваримо м'ясо. Перед цим свинину помийте і наріжте шматочками середнього розміру. Надішліть варитися в 2, 5 літрах води до м'якості м'яса, додавши лавровий лист і перець. Знімайте піну шумівкою. Поставте відварюватися яйця круто.
щавлевий суп зі свининою - фото крок 2
Морква і корінь петрушки вимийте. Поріжте їх дрібною соломкою і відправте в суп через 30 хвилин після м'яса.
щавлевий суп зі свининою - фото крок 3
Ще через 10 хвилин добре промийте рис і засипте його в каструлю, перемішайте.
щавлевий суп зі свининою - фото крок 4
Далі чистимо і подрібнюємо цибулю. Робимо з нього зажарку (смажимо на олії до золотистого кольору). Відправляємо зажарку в суп.
щавлевий суп зі свининою - фото крок 5
Якщо успользуете заморожений щавель, можна його не розморожувати, а відразу відправити в суп. Разом зі щавлем відправте в каструлю будь-яку іншу зелень на свій розсуд.
щавлевий суп зі свининою - фото крок 6
Варіть супчик ще 5-7 хвилин, сіль за смаком. Потім дайте йому настоятися під кришкою близько 15 хвилин. Тепер суп можна подавати. Прикрасьте його відвареним і подрібненим курячим яйцем.

Схожі рецепти