Щавлевий суп зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Ви встигли заготовити влітку трохи щавлю? тоді дивіться, як приготувати щавлевий суп зі свининою. Смачний, корисний і ситний супчик багатий вітамінами. Обов'язково спробуйте приготувати його на обід.
Заправити борщ зелений можна свіжою сметаною. Не забудьте відварити яйця і покласти їх в тарілку, коли будете наливати супчик. Яйце вкурутую є необхідним інгредієнтом цієї страви.
Готуйте на здоров'я! Вдалих вам експериментів на кухні!
- Свинина на кістці - 400 грам
- Щавель - 150 грам (заморожений)
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Мал - 100 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Лист лавровий - 3 штуки
- Корінь петрушки - За смаком
В першу чергу відваримо м'ясо. Перед цим свинину помийте і наріжте шматочками середнього розміру. Надішліть варитися в 2, 5 літрах води до м'якості м'яса, додавши лавровий лист і перець. Знімайте піну шумівкою. Поставте відварюватися яйця круто.
Морква і корінь петрушки вимийте. Поріжте їх дрібною соломкою і відправте в суп через 30 хвилин після м'яса.
Ще через 10 хвилин добре промийте рис і засипте його в каструлю, перемішайте.
Далі чистимо і подрібнюємо цибулю. Робимо з нього зажарку (смажимо на олії до золотистого кольору). Відправляємо зажарку в суп.
Якщо успользуете заморожений щавель, можна його не розморожувати, а відразу відправити в суп. Разом зі щавлем відправте в каструлю будь-яку іншу зелень на свій розсуд.
Варіть супчик ще 5-7 хвилин, сіль за смаком. Потім дайте йому настоятися під кришкою близько 15 хвилин. Тепер суп можна подавати. Прикрасьте його відвареним і подрібненим курячим яйцем.