Щавлевий суп без картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати щавлевий суп без картоплі. Цей овоч хоч і хороший, але люблять його не всі. Ми спробуємо приготувати такий суп з щавлю, щоб не відчувалося недостачі інгредієнтів!
Влітку щавель росте в багатьох безлюдних місцях. Як правило, ми з чоловіком збираємо його за містом, на перевірених узліссях. Також щавель можна вирощувати вдома, якщо є хоч якась ділянка землі. Ця рослина дуже корисно для здоров'я і сприяє підвищенню імунітету.
- Щавель - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйця курячі - 5 штук
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Морква очищаємо від шкірки за допомогою Овочечистка. Натираємо на тертці. Лук очищаємо і ріжемо не надто крупно.
На сковорідку наливаємо соняшникову олію, викладаємо терту моркву і цибулю. Обсмажуємо до золотистого відтінку.
Ріжемо щавель не дуже дрібно, щоб він був помітний в супчику. Тим часом ставимо каструлю з водою на вогонь, чекаємо, поки вода закипить.
Кидаємо овочі в киплячу воду. Додаємо щавель. Забиваємо в окремий посуд яйця, збиваємо їх за допомогою вилки.
Додаємо спеції, сіль, лаврушку. Після цього виливаємо в супчик яєчну суміш. Суп буде готовий через 4 хвилини. Смачного!