Щавлевий суп без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Смачний борщ зелений без м'яса раджу обов'язково приготувати навесні. Він дасть хорошу порцію вітамінів і відмінний настрій! Для тих, хто не мислить життя без м'яса, можна додати його в тарілку.
Щавлевий суп без м'яса готувати легко. Головне, підготуйте хороші свіжі овочі. Кількість води можете змінити на свій смак, я люблю коли суп виходить густий. Можна змінити трохи технологію і зробити суп також смачним, але по-іншому. Можна в каструлі з товстим дном обсмажити на олії цибулю і часник, а потім додати картоплю і моркву, залити водою. Коли овочі будуть майже готові завантажте зелень і щавель. А яйця в відвареному вигляді я кладу в уже готовий суп і подаю його зі сметаною. Традиційно борщ зелений готується на курячому бульйоні. Успіхів і приємного апетиту!
- Вода - 5 літрів
- Картопля - 5 штук
- Яйце - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Пучок щавлю - 1 штука (великий)
- Зелена цибуля - 1 штука (пучок)
- Кріп - 12 штук (пучок)
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки

Підготувати продукти.

Картоплю порізати.

Овочі подрібнити, яйце збити.

У каструлю налийте воду опустіть картопля, зелень, морква. Коли картопля буде майже готовий, влийте яйця і додайте спеції.

Поки вариться картопля, обжарьтецибулю.

У каструлю додайте цибулю, решту зелень.

В самому кінці додайте щавель, доведіть до кипіння і зніміть каструлю з вогню.

Смачного!