Рецепт Холодний суп щавлевий фото

Холодний суп щавлевий
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
Овочі , Картопля , Зелень , Яйця , Щавель
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи , Холодні супи
Кількість порцій: 5
Час приготування: 50 хв.

Є дві варіації подачі цього супу: можна їсти його холодним і гарячим, сьогодні розповім про першу його варіації, як приготувати холодний суп щавлевий. Він приємно наситить і освіжить в жаркий день.

Опис приготування:

Суп вітамінний, адже готується на основі щавлю. Якщо хочете, щоб він був більш густий і ситний, тоді додайте до нього пару картоплин. Перед подачею на стіл остудіть суп в холодильнику. Можна прикрасити його свіжою зеленню, вареними яйцями.

  • Щавель - 150 грам
  • Овочевий бульйон - 1 літр
  • Картопля - 1-2 штук
  • Крем - 1/3 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Курячі яйця - 5 штук
холодний суп щавлевий - фото крок 1
1. Вимийте гарненько щавель, видаліть товсті основи стебла.
холодний суп щавлевий - фото крок 2
2. У каструлю налийте половину бульйону і доведіть до кипіння, потім викладіть щавель і відразу приберіть з вогню, перетворите вміст в пюре. Бульйон, що надішліть на вогонь і відваріть в ньому картопля, потім подрібніть його в пюре. Змішайте всі в одній каструлі і відправте на вогонь, сіль і poperčite.
холодний суп щавлевий - фото крок 3
3. Відлийте трохи супу в чашку і змішайте зі сметаною, потім перелийте назад в каструлю і прогрійте пару хвилин, зніміть каструлю з вогню і остудіть суп. Подавайте його з вареними яйцями і зеленню, смачного!

Схожі рецепти